zaterdag 4 oktober 2014

319/365 Heerlijke zaterdag

Drukke, maar erg gezellige dag!

Mijn lief reed mee met de kustmarathon voor mountainbikes, dus die was al vroeg op pad richting Zoutelande. E. en ik gingen later in de ochtend naar Burgh-Haamstede om ze bij de finish op te wachten. Daar bleek dat de tocht niet helemaal zonder slag of stoot was gereden, het was namelijk superhoog water en dus was er geen hard strand. En...door zacht zand kan je niet fietsen, dus al die mountainbikers hebben 1,5 uur moeten wandelen langs de kustlijn. Daardoor arriveerden ze te  laat op Schouwen om daar nog langs het strand te kunnen fieten (als dat al was gelukt) want intussen was de kustmarathon voor hardlopers al begonnen... (in tegengestelde richting).

E. en ik zaten op ons gemakje te genieten van de oktoberzon (ongelofelijk) en een lekker broodje van de bakker, toen we hoorden dat de fietsers al gingen finishen. We werkten ons naar voren bij de finish en daar kwamen ze al aan...dóódop van dat lopen en lichtelijk gefrustreerd dat ze de tocht niet af hadden kunnen maken!

Om een grote honger te stillen aten we een pannenkoek bij de pannenkoekenboerderij van Burgh-Haamstede, nog steeds in die heerlijke zon!

Eenmaal weer thuis sloten we de dag af met een drankje in de tuin.

Het was een fijne dag!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten